Александра Белова даде сериозна заявка  Юристът Александра Белова се запъти

...
Александра Белова даде сериозна заявка  Юристът Александра Белова се запъти
Коментари Харесай

Най-после в Стани богат да влезе подготвен участник

Александра Белова даде сериозна заявка 

Юристът Александра Белова се запъти към огромната премия в Стани богат. По всеобщо мнение, най-сетне в стола на благосъстоянието, е седнал добре квалифициран участник.  Тя несъмнено е човек с доста познания и даде поръчка, че ще стигне надалеч.

Юристът с дългогодишна активност е основател на учебно заведение за кучета водачи на слепи хора. Най-много обича историята, а минимум начин на живот тематиките. Тя изясни на Михаил Билалов за какъв брой време се основават кучетата водачи.

„ Минава двегодишен интервал, в който на първо време се сортират дребните кученца. След това те минават през съответните тествания, с цел да се види дали са подобаващи за това образование. След това отиват в приемни фамилии. След година и нещо към този момент влизат в същинско учебно заведение за кучета водачи “, каза Белова. Последната добави, че има доста слепи хора, които към този момент имат второ куче водачи. Някои от тях са пенсионирани. Белова разкри още, че тези кучета у нас са 35, макар че това е много скъпо дело. За слепия човек коства 1 лев.

„ В България има над 10 хиляди слепи. Тези кучета са за студенти, за хора, кото работят, които желаят да се развиват като персони в живота. Но не може да отидеш на среща, като те държат за ръка, а кучето може да те накара да се чувстваш като един естествен и самостоятелен човек “.

Александра заслужи мощни овации от публиката. На въпрос за 1000 лв. – Какъв вид зарзават е по този начин наречения дайкон, с вероятни отговори Лук, Аспержи, Ряпа, Тиква, тя изиска помощ от другар. Такъв беше нейният наследник Михаил, който обича да готви, и откакто уточни Ряпа, оказа помощ на майка си да продължи напред.

Последва въпрос за 1500 лв. – Три от отговорите са наименовия на една и съща материя. Кой е четвъртият? Възможностите бяха Ликра, Микрофибър, Еластан и Спандекс. След като жокерът 50 на 50 остави първите две, Алескандра позна, че правилният отговор е Микрофибър.

Следващия въпрос за 2000 лв. беше: Заселници от коя европейска страна основават квартал Харлем, Ню Йорк? вариантите бяха Нидерландия, Франция, Англия, Германия. Тук Александра показва убеденост и след къс размисъл отгатна, че това е Нидерландия. Гонгът за края на днешното предаване на телевизионната игра обаче спря стремежа й, само че на следващия ден тя ще може да усили облагата си.

Преди нея обаче феновете не останаха изключително удовлетворени. Мъж с богата визитка седна в стола на благосъстоянието и играта му провокира вълна от мнения.Викторио Нитов е бил водач на електрическа рикша в Париж и управлявал на строителни обекти в Белгия. Работел е също и като преносвач в София и е продавал недвижими парцели. Той стартира решително и отговори на доста по-лесните първи пет въпроса, само че за отговора на шестия за 1000 лв. изпита големи усложнения.

Кое е родното място на Уилям Шекспир, попита го Михаил Билалов. Опциите бяха Лондон, Манчестър, Глазгоу и Стратфорд на Ейвън.Викторио не скри, че се ориентира към Глазгоу, само че с цел да е по-сигурен, изиска жокер 50 на 50. Той обаче не събра храброст да удостовери шотландската столица, когато останаха две благоприятни условия – Глазгоу и Стратфорд на Ейвън.

Вместо това повика на помощ майка си Венетка като новия жокер в предаването – Помощ от другар в публиката. Художничката обаче бе откровена и сподели, че не знае правилния отговор. Тогава синът й продължи да упорства за Глазгоу, само че майка му не бе уверена, че това е верният отговор. Наложи се водещият да попита бащата на участника Мариян. Той призна, че неговото мнение клони към Глазгоу. Билалов позволи, че това евентуално е обвързвано със благосклонностите му към футбола.

В последна сметка Викторио реши да заложи на Глазгоу, което се оказа голяма неточност, и си потегли с 500 лв.. Неговото решение бе посрещнато с бурно отрицание и отрицателни мнения в обществената мрежа. „ Срамно неведение “, означи потребителка, а друга добави: „ Ужас. Да не знаят и тримата родното място на Шекспир “. „ Това не може да е истина, по какъв начин ги сортират тези участници “, изрази мнение трета жена. „ След два жокера майка и наследник показаха Глазгоу вместо известното на целия свят отечество на Шекспир Стратфорд на Ейвън “, гласи различен коментар.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР